FROST

FROST – EN NY KLASSIKER FRÅN DISNEY

Äventyret om prinsessorna Elsa och Anna från kungariket Arendelle hade biopremiär vintern 2013, och fick strålande recensioner. Här är boken!

Och detta gnistrande vinteräventyr spås bli en ny Disneyklassiker. Mellan fjordar, berg och snö utspelar sig en handling som är lika dramatisk, storslagen och romantisk som omgivningarna, vackert berättad och illustrerad av Disneys fantastiska historieberättare.

Elsa och Anna är systrar och prinsessor i det fredliga landet Arendelle. De tycker mycket om varandra, men Elsa har en magisk kraft som sätter syskonkärleken på prov och tvingar henne på flykt till bergen. En oändlig vinter fäster sitt iskalla grepp om Arendelle, men modiga Anna trotsar alla faror för att få både systern och sommaren tillbaka.

Frost är en berättelse om mod och viljestyrka, men också om svek, lögner och ondska. Lyckligtvis har de mörka krafterna en mäktig fiende: En oövervinnerlig kraft som får fram sol där storm och svarta skyar härjar. En energi som tål allt och tinar allt: kärleken!