NALLE PUH I SJUMILASKOGEN

HÄR KOMMER NALLE PUH!

Här kommer världens mest kända björn! Nalle Puh har glatt barn och vuxna sedan 1926, och vi i Goboken är stolta över att ha honom och hans vänner som en del av klubben.

I den nya boken ”Nalle Puh i Sjumilaskogen”, möter vi Nalle Puh och hans vänner genom stora och små händelser i Sjumilaskogen. Denna berättelse har massor av humor och tidlös charm, men även lite svårmod.

Nya äventyr med gamla vänner
Historien börjar välkänt: Nalle Puh vaknar med hungrig mage och tomma honungsburkar. På jakt efter mat möter han I-or, som tappat bort sin svans. Uggla föreslår att de ska sätta upp plakat och utfästa en belöning för den som hittar en ny svans till I-or. Snart dyker ett nytt problem upp: De hittar en lapp som tyder på att Christoffer Robin har blivit tillfångatagen av en mystisk varelse som kallar sig T. Baxen …

Förvecklingar och missförstånd
Det visar sig bli en stressig dag för Puh och hans vänner. Men efter en del missförstånd och komplikationer löser sig allt på bästa sätt: Christoffer Robin är trygg, I-or får tillbaka sin gamla svans, och Puh får sin välförtjänta honungsbelöning. Allt är som det ska vara i Sjumilaskogen.

Vänskapen mellan vännerna i Sjumilaskogen och omsorgen de visar varandra, är fina värden som uppfattas av barn. Och barnet kommer också kunna känna igen figurernas olika personligheter.

På insidan av bokens pärmar finns en karta över Sjumilaskogen där ni kan hitta I-ors dystra hörna, Ugglas hus och var alla de andra hör hemma.