TÄVLING! Gå med i Disneyklubben och vinn Arendals slottsby

Var med i dragningen

(Svajpa för att se andra erbjudanden)

LEGO® Disney® Frozen II – Arendals slottsby

LEGO® l Disney Frozen II leksetet Arendals slottsby erbjuder timmar av magisk, kreativ lek för alla fans av filmen. Anna och Elsas hem består av 3 våningar som lätt kan tas loss och flyttas om för lek inuti – perfekt för att återuppleva favoritscener från filmen och böckerna. Möblerna är också utformade för att enkelt kunna flyttas mellan tronsalen, sovrummet och vinden. Utanför är marknadsstånden fulla av de finaste varor och vid bryggan finns en roddbåt som bara väntar på att ge sig ut på äventyr!

Det här leksetet med Arendal innehåller 3 favoritkaraktärer från Disney och 3 LEGO djurfigurer.
Innehåller minidockorna Elsa, Anna och Kristoffer, samt 3 LEGO® djurfigurer: en katt och 2 fåglar.
Innehåller ett slott i tre våningar med tronsal, sovrum och vind, bageristånd, fiskstånd med liten brygga och roddbåt med åror.
Tillbehör: porträtt, staffli, skattkista, krona, teleskop, byst med stativ, fågelholk, gatlykta, presentask, present, fisk, krabba, bröd, grönsaker, kvast och svärd.
Sätt fart på fantasin när barn skapar, bygger och iscensätter Frost II världen med Anna och Elsas slott och hitta sedan på nya miljöer och Frost historier med LEGO® klossarna.
Lyft på täcket för att bädda ner en minidocka i sängen! Möblerna är utformade för att enkelt kunna flyttas mellan olika rum. Tack vare moduluppbyggnaden kan de 3 våningarna tas loss och flyttas om, vilket gör det lätt för kompisar att leka i olika delar av slottet samtidigt.

Det här Frost leksetet för alla fans av filmen Frost II passar perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.

Detaljer:

Mått:

  • Frost slottet är 30 cm högt, 30 cm brett och 12 cm djupt.
  • Bageriståndet är 8 cm högt, 4 cm brett och 3 cm djupt.
  • Fiskståndet med brygga är 7 cm högt, 8 cm brett och 6 cm djupt.
  • Roddbåten är 5 cm hög, 12 cm lång och 4 cm bred.

Antal delar: 521
Rek.ålder: från 5 år

Tävlingsregler

  1. För att vara med i tävlingen behöver du anmäla dig till Disneyklubben på denna sidan under perioden 1. – 30. november.
  2. När du anmäler dig till Disneyklubben får du en stor innehållsrik välkomstgåva UTAN KOSTNAD! Du kan välja ditt barns favorit bland många prinsessor och hjältinnor.
  3. Gå till rubriken Välkomstpaket, välj din favorit och fullfölj din registrering.
  4. Du bestämmer själv hur länge ditt barn ska vara med i Disneyklubben. Du har alltid full returrätt och det finns inga krav på minsta köp eller bindningstid.
  5. Vi drar en vinnare den 15 december. Vinnaren kontaktas på e-post och får LEGO® Disney® Frost 2 – Arendal slottsby med posten.