TÄVLING! Gå med i Disneyklubben och vinn LEGO® DUPLO® Disney 3in1 Magiskt slott

Var med i dragningen

(Svajpa för att se andra erbjudanden)

LEGO® DUPLO® Disney 3in1 Magiskt slott


 

Gläd unga Disney-fans med LEGO® DUPLO® Disney 3in1 Magiskt slott. Bygg ett av tre alternativ och upptäck alla roliga överraskningar, berättelser och karaktärer som familjer älskar.

Börja stort
LEGO® DUPLO® gör det lätt för små händer att skapa stor magi.

Dela med dig av magin
Bygg tillsammans som en familj och återupplev värdefulla Disney-minnen.

Detaljer:

Söker du efter den bästa byggleksaken för timmar av kreativt byggande för små barn? Setet LEGO® DUPLO® Disney 3in1 Magiskt slott (10998) innehåller massor av lekstartare. Små barn från 3 år kan låtsas förbereda en fest tillsammans med Disneys Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kajsa Anka, Kalle Anka och katten Figaro.

LEGO magi gör 1 modell till 3!
Slottet kan byggas på 3 sätt. Små barn kan välja mellan att göra en stor modell, ett högt torn eller 2 mindre slottsbyggen. Setet är fullt av detaljer för fantasifull lek, som ett kök för att baka en tårta och en klädkammare med en byggbar leksaksspegel. Här finns dessutom förtrollande detaljer från Disneys värld, som Askungens sko, Belles ros och den magiska boken från Trollkarlens lärling.

Lärande genom lek
Förskolebarn lär sig att uttrycka sig medan de leker som dessa välbekanta Disneykaraktärer och utvecklar sin finmotorik när de utforskar funktioner som det öppningsbara hemliga facket i det magiska trädet.

Fantasifull byggleksak för timmar av lek – Ge små barn oändligt kreativa äventyr medan de utvecklar sin finmotorik genom att bygga och bygga om setet LEGO® DUPLO® ǀ Disney 3in1 Magiskt slott (10998).
Disney karaktärer – Förskolebarn utforskar slottets magiska detaljer tillsammans med 5 LEGO® DUPLO® figurer: Disneys Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Kajsa Anka och katten Figaro.
Roliga bygglekar som alltid känns nya – Små barn bygger modellen precis som de vill: som ett stort slott, ett högt torn eller 2 mindre byggnader som sitter ihop med gångjärn.
Tillbehör som inspirerar till kreativa berättelser – Setet innehåller delar som Askungens sko, en magisk bok, spegel, trollstav, kamera, ballonger och en köksmaskin.
Gåva till små byggare med stor fantasi – Överraska Disneyfans från 3 år vid ett speciellt tillfälle med detta funktionsfyllda, byggbara leksaksslott som erbjuder timmar av lek.
Massor av plats för lek – Huvudmodellen är 52 cm hög, 48 cm bred och 19 cm djup, så det finns gott om plats för små fingrar att utforska.
Digitala bygginstruktioner – I appen LEGO® Builder finns en digital version av setets bygginstruktioner.
Bygg- och lekset där förskolebarn lär sig genom lek – LEGO® DUPLO® set är smart utformade så att föräldrar och små barn kan dela utvecklingsmilstolpar och fri lek.
Garanterad kvalitet – LEGO® DUPLO® lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och dra isär – så har det varit sedan 1969.
En säker upplevelse – Klossarna och delarna i LEGO® DUPLO® bygg- och lekset tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Tävlingsregler

  1. Anmäl dig till tävlingen genom att gå med i Disneyklubben på den här sidan under perioden 1-30 november 2023.
  2. När du anmäler dig till Disneyklubben får du en stor och innehållsrik välkomstgåva HELT GRATIS. Du betalar bara för porto, 59 kr.
  3. Gå till fliken “Välkomstpaket” för att fylla i registreringen.
  4. När du fullföljt din registrering startar ditt medlemskap i Disneyklubben. Det är 6 månaders bindningstid, men du har full returrätt och det finns inga krav på minsta köp.
  5. Vi erbjuder ett Disneypaket till samlingen var 3e vecka, men du kan själv ändra intervallet på “Min sida”.
  6. Bokpaketen innehåller en Disneyklassiker, en bok från Ankeborg, en Disneyfigur, ljudbok/e-bok i app och ljudbok på CD. Obs! Figurerna i Disneyklubben är testade och godkända för barn över 3 år.
  7. Vi drar en vinnare den 14 december bland alla de nya medlemmar som anmält sig i perioden den 1-30 november 2023. Vinnaren kontaktas på e-post och får LEGO® DUPLO® Disney 3in1 Magiskt slott med posten.